DESPRE NOI

Daleea Fashion House promoveaza eleganta prin produsele pe care le creeaza iar designul original si bunul gust fac diferenta.

Prezenti de peste 15 ani in Cluj-Napoca, am reusit sa ne cream un stil propriu. Tinutele noastre personalizate sunt lucrate profesionist cu broderii inserate digital.
Partea de creatie se afla insa pe primul loc. Croiurile si asocierile de materiale, de texturi, de culori, sunt speciale. Iar asta face stilul creatiilor noastre inconfundabil.

Folclorul si in special ia sunt o sursa de inspiratie continua iar in atelier se folosesc in topit, panza cu fibra naturala, canepa dar si o gama foarte variata de tesaturi de maxima calitate.

DE CE SA ALEGI DALEEA FASHION HOUSE ?

Daca ti-ai definit deja un stil sau esti inca in cautarea lui, te asteapta o echipa de profesionisti cu idei si sfaturi care vor face ca tinutele tale sa aiba  un „touch” personal si original.

Fidelitatea clientelor este insa elementul care ne recomanda, de acea te invitam sa afli  opiniile celor care au apelat deja la produsele noastre. Vezi aici

Fie ca alegi  marca „Daleea Fashion” fie ca iti doresti o tinuta la care visezi,  iti punem la dispozitie materialele si accesoriile potrivite, in magazinul nostru de tesaturi Daleea Fabrics!